Cum putem ajuta activitatea caritabila a Asociatiei

CHARITY-SOS.COM alege o optiune de a ajuta copiii si persoanele aflate in suferinta sau fara adapost

Activitatea filantropica si caritabila a asociatiei noastre poate fi sprijinita de dvs.in mai multe moduri:

S.O.S. UMANITAR

Ajutați prin donarea unei sume de bani în contul Asociația S.O.S. Umanitar cu nr. RO16 BACX 0000 0013 73799001 deschis la Unicredit Bank Galati, România. Adresa noastra: Asociatia S.O.S. umanitar str. Aleea Melodiei nr. 8, Bl. B8, Sc. 5, ap. 49, Cam.3 Galati, Romania, Cod Fiscal nr. 36840122; Swift CODE BACX ROBU

De asemenea, cand faceti o donatie prin banca, este necesar sa completati, la rubrica Detalii, din Ordinul de Plata Bancar, faptul ca Suma reprezinta o donatie; totodata, trebuie mentionat si Swift CODE BACX ROBU, aferent Bancii Unicredit Bank Romania,pentru cei care fac o donatie din alta tara decat Romania.

Trimiteți la adresa noastră: Asociatia S.O.S. UMANITAR str. Aleea Melodiei nr. 8, Bl. B8, Sc. 5, ap. 49, Cam. 3, Galați, România, Cod Fiscal 36840122, colete cu ajutoare umanitare care vor fi ulterior redistribuite.

Pentru victimele cutremurelor,inundatiilor si incendiilor

Ajuta! Ofera ajutoare de urgenta victimelor calamitatilor naturale si incendiilor

Puteți sprijini activitatea filantropică a asociației noastre în mai multe moduri:

Puteți sprijini activitatea filantropică a asociației noastre în mai multe moduri:

1. Prin donarea în contul Asociația S.O.S. Umanitar nr. RO16 BACX 0000 0013 7379 9001 deschis la Unicredit Bank Galati, România. Codul Fiscal al Asociației Umanitare - nr. 36840122;Swift CODE BACX ROBU, afiliat la Unicredit Bank Romania
De asemenea, atunci când faceți o donație prin bancă, este necesar să completați secțiunea Detalii din ordinul de plată al băncii, atestând faptul că Suma reprezintă o donație; in acelasi timp, trebuie mentionat si Swift CODE BACX ROBU, afiliat la Unicredit Bank Romania.

2. Donati online, cu doar un singur click, pe butonul Doneaza. Dupa ce veti da click, veti fi redirectionati, prin serviciul Paypal, pentru a efectua o donatie in contul Asociatiei S.O.S. Umanitar si se vor afisa cateva cauze generale.

Mai multe detalii despre Donatia prin PAYPAL gasiti la pagina Intrebari frecvente (FAQ ) a site-ului nostru.

3. Expediati pe adresa noastra Asociatia S.O.S. UMANITAR str. Aleea Melodiei nr. 8 Bl. B8 Sc. 5 ap. 49 Cam. 3, Galati, Romania,C.I.F. 36840122, colete cu ajutoare umanitare care vor fi redistribuite ulterior.

Doneaza alimente,imbracaminte,jucarii sau alte lucruri care consideri ca se potrivesc activitatii noastre mentionand in acest sens pe colet si actele insotitoare ale coletului ca reprezinta o donatie din partea dvs.

Mentionam ca asociatia noastra va primi in vederea redistribuirii doar produse in stare buna si aflate in termen de valabilitate in cazul produselor cu termen.

4. Afiseaza un link catre site-ul www.charity-sos.com pe site-ul tau (daca detii o pagina web) sau pe retelele sociale, in postari.

5. Promovează-ne pe reţelele de socializare:
Pe fiecare pagina a site-ului nostru exista butoane de distribuire a continutului paginii, pentru prietenii tai. Distribuind paginile site-ului nostru catre mai multe persoane, vei ajuta ca proiectele noastre privind copiii cu malformatii, persoanele cu handicap si persoanele care sufera, ca urmare a unor dezastre, precum cutremure, incendii si inundatii, sa devina realitate.

6. Publicati anunturi pe orice site de anunturi din tara voastra, despre Asociatia noastra S.O.S. Umanitar, afisand site-ul nostru in anuntul dvs. www.charity-sos.com Aveti acordul nostru pentru acesta actiune si contribuiti, astfel, la sprijinirea cauzelor noastre.

7. faceti pliante si afise la calculatorul dvs., luand informatii de pe site-ul nostru sau rugati o persoana calificata sa va ajute si distribuiti-le in zona in care va aflati. Aveti acordul nostru pentru acesta actiune si contribuiti, astfel la sprijinirea cauzelor noastre.

8. Redirectioneaza 2% din impozitul datorat de dvs. completand un formular in acest sens Formularul 230 la orice sediu al Finantelor Publice din judetul dvs. cu datele Asociatia S.O.S. UMANITAR str. Aleea Melodiei nr. 8 Bl. B8 Sc. 5 ap. 49 Cam. 3, Galati, C.I.F. 36840122. In cazul firmelor se poate redirectiona 20% din impozitul pe profit datorat,prin contract de sponsorizare. Atat persoanele fizice cat si firmele care doresc sa redirectioneze o parte din impozitul datorat bugetului de stat sunt rugate sa ne contacteze la adresa de mail sosumanitar@yahoo.com

9. Achizitionand produse de la magazinul nostru partener Bazar-jucarii.ro si redirectionati astfel 20 % din impozitul pe profit datorat la achizitionarea oricarei jucarii.