Despre Asociatia S.O.S. UMANITAR - ONG cu scopuri caritabile

CHARITY-SOS.COM site de donatii caritabile

Acesta este un proiect al Asociatiei Filantropice si de Caritate S.O.S. Umanitar

Despre Noi

Asociatia Filantropica “S.O.S. Umanitar”, este o organizatie non-guvernamentala, cu scopuri umanitare si caritabile. Proiectul nostru se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de apartenenta lor politica, etnica, geografica sau religioasa.

Youtube Youtube

Obiectivele Asociatiei S.O.S. Umanitar sunt urmatoarele:

Identificarea si ajutorarea copiilor cu probleme de sanatate si a celor cu malformatii, copiilor strazii, a celor din centrele de plasament, identificarea si sprijinirea copiilor maltratati de parinti sau a celor abuzati fizic si / sau psihic, recuperarea copiilor neadaptati si a celor cu dizabilitati, a batrânilor neajutorati; ajutorarea familiilor nevoiase, a batrânilor si a altor persoane care necesita ajutor.

Strângere de fonduri pentru copiii cu malformatii, pentru persoanele cu handicap, batrânii neajutorati, etc.

Ingrijirea batranilor si asigurarea de hrana si medicamente la domiciliul acestora.

Înfiintarea unui birou pentru servicii de consiliere si ajutorare a celor aflati în impas.

S.O.S. UMANITAR

O asociație de caritate - ONG cu scopuri nobile

Ajutor pentru copiii cu malformații și boli grave

Ajutor pentru copiii cu malformații și boli grave

Ajutor pentru copiii din familii sărace

Ajutor pentru copiii din familii sărace

Sprijin pentru adulți / copii cu dizabilități

Sprijin pentru adulți / copii cu dizabilități

Sprijin persoanelor după cutremure, incendii, inundații

Sprijin persoanelor după cutremure, incendii, inundații

Unde ajutam?

Pentru ajutorarea persoanelor si copiilor din categoriile sociale enuntate, avem in vedere, in principal, cele mai sarace tari din lume: Haiti, Guinea Ecuatoriala, Zimbabwe, Republica Democrata Congo, Swaziland, Eritrea, Madagascar, Burundi, Sierra Leone, Sao Tome si Principe, precum si Romania.

Conform statisticilor Fondului Monetar International, acestea ar fi printre cele mai sarace tari din lume.

De asemenea, si sediul Asociatiei Caritabile S.O.S. Umanitar se afla intr-o tara saraca, respectiv in Romania, dupa cum puteti observa pe adresa afisata pe site-ul nostru, ceea ce ne ajuta sa intelegem cat mai bine necesitatile reale ale persoanelor si copiilor aflati in dificultate in aceasta tara si sa le oferim ajutorul/suportul necesar.

Gradul de saracie al persoanelor din aceste tari determina:
  • aparitia unor boli;
  • aparitia unor conflicte familiale;
  • lipsa posibilitatii parintilor de a a-si ajuta copiii pentru a urma o scoala sau cursurile necesare pentru integrarea lor sociala;

Educatia civica enuntata in principiile noastre indeamna ca cetatenii din tarile dezvoltate ale lumii sa sprijine si ceilalti cetateni si copiii din tarile mai putin dezvoltate si sarace, pentru a trai intr-o armonie deplina.

Vă rugăm să ne sprijiniți activitatea și să faceți o donație vizitând site-ul nostru charity-sos.com. Puteți alege să faceți donații lunare. Selectând butonul de donatie lunară, sprijiniți mai multe cazuri sociale.

Cum poti ajuta?

Ajutați prin donarea unei sume de bani în contul S.O.S. Asociația Umanitară cu nr. RO16 BACX 0000 0013 7379 9001 deschis la Unicredit Bank Galati, Romania.

Adresa noastra: Asociatia S.O.S. UMANITAR str. Aleea Melodiei nr. 8, Bl. B8, Sc. 5, ap. 49, Cam.3 Galati,Romania, Cod Fiscal 36840122 ; Cod Swift BACX ROBU

De asemenea, atunci când faceți o donație prin intermediul băncii, este necesar să completați secțiunea Detalii din Ordinul de plată al băncii, care atestă faptul că Suma reprezintă o donație; în același timp, trebuie menționat și codul Swift BACX ROBU, afiliat Unicredit Bank Romania.

Puteti trimite la adresa noastra: Asociatia S.O.S. UMANITAR str. Aleea Melodiei nr. 8, Bl. B8, Sc. 5, ap. 49, Cam. 3, Galati, Romania, fiscal Code No. 36840122, colete cu ajutoare umanitare care vor fi ulterior redistribuite.