Doneaza pentru: copiii abuzati ,copiii strazii,oamenii batrani si saraci

Monitorizam si ajutam cazurile sociale: copiii maltratati,copiii cu autism,oamenii si batranii strazii,copiii aflati la cersit,oamenii saraci si cei aflati in centre de plasament

Asociația S.O.S. Umanitar vă cere să donați pentru un viitor mai bun

Doneaza

S.O.S. UMANITAR inseamna S.O.S. IMPREUNA

Suntem bucurosi ca va aflati pe pagina de donatii a Asociatiei S.O.S. Umanitar.

Suntem o organizatie non-profit si fara compromisuri.Donatia dvs. ne ajuta sa mergem mai departe in activitatea noastra si sa indeplinim misiunea pentru care am fost legal infiitati ,si anume: ajutorarea copiillor orfani,copiilor din orfelinate,a celor cu malformatii si dizabilitati,ajutorarea batranilor fara adapost sau bolnavi,ajutorarea celor aflati in situatii deosebite ca urmare a unor inundatii,cutremure sau incendii.

Youtube Youtube


Ai de gand sa faci astazi o donatie?

S.O.S. Umanitar iti multumeste!

Fiecare persoana care sufera sau are o boala deosebita,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat ,in masura posibilitatilor financiare ale fiecarei persoane.

Pentru ca lumea sa traiasca intr-o armonie deplina este necesar ca cetatenii aflati in tarile dezvoltate,sau persoanele cu posibilitati financiare mai mari sau mai mici sa sprijine cetatenii din tarile mai putin dezvoltate sau sarace si cazurile de copii si oameni ai strazii,batranii fara adapost,copiii cu autism si dizabilitati,precum si persoanele sau copiii afectati de cutremure,inundatii,incendii.

In celelalte pagini ale site-ului nostru(Despre Noi,Cum Putem Ajuta sau Proiecte) puteti citi detaliat despre cauzele sustinute de Asociatia S.O.S. Umanitar

Concret, Asociatia S.O.S. Umanitar ,va folosi donatiile primite pentru:

-monitorizarea cazurilor de copii abuzati si monitorizarea copiilor aflati pe strazi cersind.Vom urmari cauzele pentru care copii se afla pe strada cersind si cum putem sa-i ajutam,prin cooperarea cu familia copilului in cazul in care acestia doresc sa colaboreze cu Asociatia.Colaborarea cu familia copilului aflat la cersit pe strazi va avea loc ,daca copiii nu sunt trimisi fortat pe strazi de parinti sa cerseasca sau nu sunt abuzati de parinti si alte persoane pentru a fi determinati sa cerseasca.Acolo unde vom avea dovezi de copii maltratati in mod frecvent pentru a fi determinati sa cerseasca sau sa comita alte activitati delicvente ne vom adresa autoritatilor publice.

-monitorizarea cazurilor de batrani si oameni saraci si fara adapost ,ajutorarea lor cu hrana si medicamente si cursuri de calificare pentru cei care au capacitatea de a lucra.

-consiliere psihologica (unde este cazul) pentru persoanele fara adapost in vederea reintegrarii in societate,cresterea increderii in sine, si dezvoltarea lor profesionala.

-monitorizarea si sprijinirea copiilor aflati in centre de plasament si a batranilor aflati in azile.Vizitarea lor in zile de week-end si sarbatori.

-infiintarea unui centru pentru cazurile sociale mentionate cat si in caz de cutremure,inundatii sau incendii, in care sa oferim cazare,hrana,suport material si moral cat si a unui birou cu acelasi scop

-cautarea de voluntari pentru cauzele noastre.Aceasta actiune se va realiza prin publicarea de anunturi platite in ziarele locale din Romania,pentru inceput,acolo unde se afla si sediul Asociatiei.Cei din alte tari in afara de Romania care doresc sa fie voluntari pentru Asociatia noastra sunt rugati sa contacteze Asociatia la pagina Contact.

-diverse plati administrative precum: crearea de materiale publicitare,flyere si anunturi sau administrarea site-ului de prezentare de catre o firma specializata,administrarea unor campanii publicitare ,plata contabilitatii asociatiei si a catorva salariati.Plati catre Traducatori Autorizati pentru traducerea site-ului nostru in limba Engleza si Franceza.