INTREBARI FRECVENTE

CHARITY-SOS.COM

Răspunsuri privind cheltuielile administrative ale Asociației

Întrebări frecvente despre ASOCIATIA S.O.S. UMANITAR

Răspunsuri privind cheltuielile administrative ale asociației și cauzele care beneficiază de sprijinul ASOCIATIA S.O.S. UMANITAR.

Asociatia S.O.S. Umanitar va informeaza ca anunturile pe care ati dat click si cu ajutorul carora ati ajuns pe site-ul nostru charity-sos.com, sunt afisate gratuit prin programul Google AdGrants, un program al companiei Google, ce ofera asociatiilor un buget lunar gratuit de publicitate.

Va informam ca exista si plati administrative, legate de managementul campaniilor online de publicitate, fiind facuta de o firma specializata. Costurile sunt rezonabile si negociate de Presedintele Asociatiei.

Da, bineinteles ca exista si alte cheltuieli administrative, iar pentru o lista detaliata a acestora, trimiteti un email la adresa sosumanitar@yahoo.com.

Pe langa rolul de organizatie caritabila, filantropica si umanitara, suntem si o organizatie transparenta, oferind fiecarui solicitant date despre noi. In privinta datelor financiare, va informam ca acestea sunt intocmite, in mod obligatoriu, de catre un contabil autorizat. Apoi, sunt depuse la Instititutiile de Stat, care efectueaza controlul financiar, spre verificare.

Charity-Sos.COM este site-ul de prezentare al Asociatiei S.O.S. Umanitar.

Asociatia S.O.S. Umanitar este o persoana juridica si reprezinta o initiativa care doreste ca, prin activitatea sa caritabila, sa poata schimba in bine existenta mai multor persoane aflate in diferite dificultati sociale, din mai multe tari sarace ale lumii: Haiti ,Guinea Ecuatoriala, Zimbabwe, Republica Democrata Congo, Swaziland , Eritrea , Madagascar, Burundi, Sierra Leone, Sao Tome si Principe, dar si Romania.

Proiectele caritabile ale asociatiei sunt adaptate necesitatilor individuale ale fiecarei persoane si ale fiecarui copil, nefiind conditionate de originea etnica sau de religie .

Proiectele principale au legatura cu urmatoarele aspecte:

1. Starea de sanatate a persoanei si conditia sa sociala si materiala : sprijinim persoane cu handicap, copii si adulti cu malformatii, leucemie, pneumonie, tuberculoza, HIV, boli tropicale si alte probleme grave de sanatate, pentru care exista un tratament adecvat.

2. Educatia persoanei: in principal, sprijinim copii care provin din familii foarte sarace, care nu isi permit sa intretina un copil la scoala sau copiii talentati, carora familia nu le poate oferi conditii de dezvoltare a aptitudinilor.

3. Conditiile sociale deosebite: sprijinim persoane aflate in risc social, ca urmare a unor dezastre precum cutremure, incendii si inundatii.

4. Educatia civica: prin diverse materiale publicitare sau online, dorim sa ne adresam cetatenilor din intreaga lume, pentru respectarea cauzelor noastre, cat si a persoanelor de alta nationalitate ,religie sau origine etnica.

Recomandam ca cetatenii din tarile dezvoltate ale lumii sa sprijine ceilalti cetateni si copiii din tarile mai putin dezvoltate ori sarace, pentru a trai intr-o armonie deplina.

Pe langa aspectul de asociatie umanitara, caritabila si filantropica, suntem si o asociatie care indeamna lumea la toleranta si respect reciproc.

Verificarea donatiei dvs. este efectuata de cel mai popular serviciu de donatii din lume si, totodata, cel mai de incredere, intr-un cuvant, PAYPAL. Acest site este https://www.paypal.com. In momentul cand se apasa pe Donate, pe site-ul Charity-Sos.COM, se observa aparitia urmatoarelor:

Asociatia SOS Umanitar

Scop: Sprijinirea copiilor cu malformații, a copiilor străzii, a copiilor adoptivi, a copiilor supradotați, a persoanelor în vârstă.

Paypal a verificat atat contul asociatiei, in care vizitatorii fac donatii, cat si cazurile urmarite de Asociatia S.O.S. Umanitar.

PAYPAL verifica intregul proces de accesare si folosire a acestui serviciu, prin intermediul unui operator uman, inclusiv pentru donatiile pe internet. In semn de recunostinta pentru activitatea Asociatiei S.O.S. Umanitar, PAYPAL a virat in contul bancar al acesteia o suma ce contine si un COD de verificare , ce se introduce pe site-ul PAYPAL. In urma acestei actiuni, dar si a altor verificari suplimentare, PAYPAL a hotarat sa aprobe contul de donatie catre Asociatia S.O.S. Umanitar.

Contul Bancar al Asociatiei S.O.S. Umanitar este cel afisat pe site:

RO16 BACX 0000 0013 7379 9001 deschis la Unicredit Bank Galati, Romania.

De asemenea, cand faceti o donatie prin banca, este necesar sa completati, la rubrica Detalii, din Ordinul de Plata Bancar, faptul ca Suma reprezinta o donatie; totodata, trebuie mentionat si Swift CODE BACX ROBU, aferent Bancii Unicredit Bank Romania.

Pe site-ul charity-sos.com, exista o pagina ce contine informatii referitoare la modalitatile in care puteti sprijini cauzele si cazurile Asociatiei S.O.S. Umanitar.
Puteti fi de ajutor prin realizarea urmatoarelor:

- donatii, atat online, prin serviciul PAYPAL, cat si prin contul bancar;

- promovarea site-ului nostru pe retelele sociale: Facebook, Twitter, Instagram; exista un buton de promovare, pe fiecare pagina;

- cei care detin un site web, sunt rugati sa afiseze un link catre site-ul nostru;

- publicarea anunturilor pe orice site de anunturi, din tara dumneavoastra, despre Asociatia noastra, S.O.S. Umanitar, afisand site-ul nostru in anuntul dvs. www.charity-sos.com. Aveti acordul nostru, in acest sens si contribuiti, astfel, la sprijinirea cauzelor noastre.

- faceti pliante si afise la calculatorul dvs., luand informatii de pe site-ul nostru sau rugati o persoana calificata sa va ajute si distribuiti-le in zona in care va aflati. Aveti acordul nostru pentru aceasta actiune si contribuiti, astfel, la sprijinirea cauzelor noastre.